Lichaamsgerichte therapie

Naomi Radewalt

Namens het Centrum voor onbegrepen klachten bied ik individuele therapie aan. Ik ben lichaamsgericht (trauma)therapeut binnen eigen praktijk InEssencia. Wanneer je vastloopt in je leven, hetzij door onbegrepen klachten hetzij op een andere manier, is het behulpzaam als iemand je begeleidt. Ik ondersteun je daarom graag bij het (terug)vinden van de verschillende kanten in jezelf en het stuur weer in handen te nemen.

Lees verder op mijn website of het iets voor jou is, wat lichaamsgerichte therapie inhoudt, hoe ik te werk ga, wat de locatie en kosten zijn en wat mijn achtergrond is.

Naomi Lichaamsgericht therapeut

Herken je deze klachten?

Wellicht heb je last van onbegrepen klachten zoals we op onze website beschrijven? En mogelijk heb je daarnaast verschillende andere symptomen:

  • Stress, spanning of overmatig alert zijn
  • Gevoelens van angst of paniek
  • Problemen met slapen
  • Depressieve gevoelens
  • Dissociatie, gevoelloosheid en weinig contact hebben met je lichaam
  • Erg emotioneel zijn

Ook kun je jezelf allerlei gedrag hebben aangeleerd dat jij of je omgeving als storend ervaart. Denk aan vaak boos zijn, sociale isolatie, agressie, extreme onzekerheid, je snel gekwetst voelen of achterdochtig zijn.

Als je het tijd vindt om hieraan te gaan werken, neem dan het stuur in handen. Door de lichaamsgerichte therapie leer je stapje voor stapje meer regie over je leven te krijgen. Hoe dat er bij jou concreet uitziet gaan we samen ervaren. Klik op de button om een afspraak met me te maken.

Afspraak of vraag?

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust contact met me op. Dat kan via e-mail, telefonisch via 06 – 46 90 81 85 of via het contactformulier op mijn website. Ik reageer doorgaans binnen 24 uur op je bericht.